War3Evo Donations

* War3Evo Message of the Day

Author Topic: famouz warday bug?  (Read 1588 times)

✠『Coin』✠

    STEAM_0:1:197891657
    Steam Verified!
  • Admin
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 693
    • View Profile
famouz warday bug?
« on: April 20, 2019, 06:55:02 pm »
0
On famouz I choose warday and we were getting ready as normal but when it came to fight, i was stuck in pre-battle mode so i couldn't place down any building or even use my weapon

swag CollectSkins.com

    STEAM_0:1:90615157
    Steam Verified!
  • Admin
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 664
  • Imagination
    • View Profile
Re: famouz warday bug?
« Reply #1 on: April 20, 2019, 07:02:08 pm »
0
On famouz I choose warday and we were getting ready as normal but when it came to fight, i was stuck in pre-battle mode so i couldn't place down any building or even use my weapon

Give more info like was there anything special you did before that?

Bluffing Spirit

    STEAM_0:1:89265329
    Steam Verified!
  • VIP
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: famouz warday bug?
« Reply #2 on: April 20, 2019, 07:02:26 pm »
0
Sounds like the jb plugin is working fine.

If it ain't broken it ain't working right.

✠『Coin』✠

    STEAM_0:1:197891657
    Steam Verified!
  • Admin
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 693
    • View Profile
Re: famouz warday bug?
« Reply #3 on: April 20, 2019, 07:35:43 pm »
0
On famouz I choose warday and we were getting ready as normal but when it came to fight, i was stuck in pre-battle mode so i couldn't place down any building or even use my weapon

Give more info like was there anything special you did before that?
i did nothing. all i did was switch class to engie and thats it

swag CollectSkins.com

    STEAM_0:1:90615157
    Steam Verified!
  • Admin
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 664
  • Imagination
    • View Profile
Re: famouz warday bug?
« Reply #4 on: April 20, 2019, 08:13:47 pm »
0
On famouz I choose warday and we were getting ready as normal but when it came to fight, i was stuck in pre-battle mode so i couldn't place down any building or even use my weapon

Give more info like was there anything special you did before that?
i did nothing. all i did was switch class to engie and thats it

So if you can't replicate it then it might be the map.